Website online en kortingsactie!

Jaaa eindelijk… We hebben er heel hard aan gewerkt en nu is ie online: De website van LichtKindje!

Ik ben heel trots en zeer dankbaar voor de mensen die mij daarbij hebben geholpen. Hierbij gaat mijn dank specifiek uit naar webdesigner Jonas Groot Kormelink voor zijn creatieve inbreng, support en vooral zijn oneindige geduld. Want het was voor mij toch een heel proces om een perfecte en passende invulling te geven aan de website van LichtKindje en dat heeft veel tijd en energie gekost. Ook wil ik Vanessa Wassink van Hip & Stijl Fotografie bedanken voor de mooie portretfoto’s die ze van mij heeft gemaakt tijdens een fotoshoot en Eline Boon van byBean voor het prachtige ontwerp van het logo voor LichtKindje.

Ik ben zeer blij met het eindresultaat van mijn nieuwe website en om dit heuglijke feit met jullie te vieren geef ik in de maand februari 10% korting op een Luisterkindafstemming naar keuze. Afstemmingen met 10% korting kunnen tot en met 28 februari 2019 worden aangevraagd per mail via info@lichtkindje.nl of via het contactformulier. Ik zal dan spoedig contact met jou opnemen. Kijk verder op deze site voor meer informatie over De Luisterkind Methode, een Luisterkindafstemming en de verschillende thema’s. Ik hoop dat ik naar heel veel kindjes mag gaan luisteren!