De Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode, waarvan Diana Hendriks in 2007 de grondlegger is, is een zachte en liefdevolle methode waarbij gebruik wordt gemaakt van het natuurlijk vermogen van de mens om op afstand contact te maken met de ander. Dit is een energetische verbinding van hart tot hart, van ziel tot ziel.

Iedereen heeft op een diepere laag, in het onderbewustzijn, de antwoorden op vraagstukken zelf in zich. We dragen het allemaal in ons hart mee, maar soms kan je hier letterlijk met je hoofd niet bij, of zit je ratio je in de weg bij het kunnen voelen. In een Luisterkindafstemming via De Luisterkind Methode worden deze antwoorden op een zachte manier naar boven gehaald, waarbij ik als Luisterkindwerker zonder oordeel een luisterend oor bied.

Een Luisterkindafstemming vindt plaats in de energie op afstand zonder fysiek contact. Dit maakt dat deze methode zeer laagdrempelig is en prettig voor kinderen. Het kind kan in de eigen vertrouwde omgeving blijven. Verder verloopt alle contact via de mail. Je hoeft niet naar een praktijkruimte te komen en een tijdstip afspreken voor de afstemming is niet nodig. Op het moment van afstemmen kan je blijven doen wat je aan het doen bent. Je kind kan gewoon verder spelen of slapen. Je hoeft er niet voor te reizen en niets voor te doen of laten.

De Luisterkind Methode is er voor iedereen die gehoord wil worden, voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Het is ook mogelijk om te luisteren naar kindjes die zijn overleden, verstandelijk beperkt zijn of in coma liggen, de baby’s in de buik en de zieltjes die heel graag op deze aarde zouden willen komen. Ben jij een kind van een ouder die is overleden of die zelf niet (meer) in staat is om zijn of haar stem te laten horen en heb je nog vragen aan diegene? Of ben jij benieuwd naar de reden waarom jullie als gezin bij elkaar zijn of loopt het niet lekker binnen je gezin? Voelt jouw huis niet fijn voor jou of je kind en heb je het gevoel dat er entiteiten aanwezig zijn? Ook hiervoor is De Luisterkind Methode geschikt. Hieronder volgen de verschillende thema’s die de methode biedt.