Familieverbond

Loopt het niet lekker thuis? Zijn er strubbelingen binnen je gezin? Vraag je je af hoe je de harmonie weer terugkrijgt binnen het gezin? Of wil je graag weten waarom jullie als gezin bij elkaar zijn?

In een Luisterkindafstemming Familieverbond via De Luisterkind Methode maak ik op zielsniveau contact met jullie als gezin in zijn geheel, dat wil zeggen met alle gezinsleden (en huisdieren) die samen onder één dak leven. Een gezin kan bestaan uit een stel zonder of met kinderen, of een eenoudergezin met kinderen. Dit kunnen eigen kinderen zijn, maar ook pleeg- of adoptiekinderen. Na bijvoorbeeld een scheiding kan het zijn dat kinderen zowel bij hun vader als bij hun moeder wonen. Of bij een LAT-relatie, waarbij de partner wel af en toe blijft overnachten. Hierbij wordt dan de volgende regel gehanteerd: Minimaal een verblijf in de woning van twee dagdelen (met of zonder slapen) per week. Het kan ook zijn dat er een familielid of kennis voor een periode in het huis woont. Indien de periode minimaal drie maanden bedraagt, wordt deze persoon in de afstemming meegenomen. Kinderen die uit huis zijn gegaan en niet aan boven gestelde regel meer voldoen, worden in een Luisterkindafstemming Familieverbond niet meegenomen. Het gaat immers om de energie van de aanwezige groep mensen op dit moment. Er kan zich tijdens de afstemming ook een energie aandienen die er wel bij hoort, maar niet meer in leven is. Denk hierbij aan een overleden familielid, een overleden kindje of een toekomstig kindje dat zich al wel wil laten horen. Ook deze energie neem ik mee in de afstemming en wordt benoemd.

Bij een Luisterkindafstemming Familieverbond stem ik af op de totale energie die jullie als gezin of stel met elkaar afgeven. Ik stem op iedereen tegelijk af en luister naar wat jullie mij te vertellen hebben over wat er bij jullie speelt op dit moment, waarom jullie bij elkaar zijn en wat jullie te leren hebben van elkaar. Ook wordt er gekeken naar wat jullie valkuilen zijn, waaraan nog gewerkt mag worden en wat anders of beter kan, zodat het echt voor iedereen een fijn thuis is. Vaak verandert er tijdens de afstemming al meteen iets in de energie en worden er handvatten gegeven om mee aan de slag te gaan.

Wil je een Luisterkindafstemming Familieverbond aanvragen of wens je meer informatie hierover, mail mij gerust via info@lichtkindje.nl of vul het contactformulier in. Ik zal dan spoedig contact met jou opnemen.