Geboortebegeleiding


Zwanger? Je voelt je kindje bewegen in je buik. Je voelt wanneer het rustig is en wanneer druk. Hoe mooi zou het zijn als je wist hoe het zich daadwerkelijk op die momenten voelt. Benieuwd wat dit kindje jou komt brengen? Nieuwsgierig naar hoe jouw baby de zwangerschap ervaart? En wat heeft het nodig voor de komende bevalling? Een eerste kennismaking met het kindje in jouw buik…

Gedurende de hele zwangerschap is het mogelijk om een afstemming te laten doen op je kindje. Dit kan in een losse eenmalige Luisterkindafstemming, of uitgebreider, in de Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding.

Met een Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding maak ik via De Luisterkind Methode op zielsniveau voorzichtig contact met jouw baby in de buik. Ik ben me bewust van de veilige omgeving waarin het kindje zich bevindt en ga hier heel respectvol mee om. De Geboortebegeleiding bestaat uit vier losse afstemmingen met je kindje. Deze ontvang je wekelijks op afgesproken momenten vanaf de ongeveer de 28e zwangerschapsweek. Hierbij gaat het om een eerste kennismaking, het stellen van jouw vragen, het kijken naar de wensen en thema’s rondom de geboorte vanuit het ongeboren kind en het luisteren naar de boodschappen die je kindje aan jullie als ouders geeft. Er is aandacht voor jou als moeder. Hoe gaat het met jou? Heb jij nog iets nodig? En de aanstaande vader wordt natuurlijk ook niet vergeten..

Samen zoeken we het contact met jullie kindje en begeleiden jullie een stukje door deze bijzondere periode en bereiden jullie energetisch zo goed mogelijk voor op zijn of haar komst.

Kinderen in de buik zijn nog zo sterk verbonden met daar waar ze vandaan komen. Dit maakt de energie van deze afstemmingen zeer puur en altijd liefdevol. Vaak brengt dit bijzondere proces herkenning, verwondering, vertrouwen en nog meer liefde!

Wil je een Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding aanvragen of wens je meer informatie hierover, mail mij gerust via info@lichtkindje.nl of vul het contactformulier in. Ik zal dan spoedig contact met jou opnemen.