Kinderwens


Wil je graag zwanger worden? Heb je vragen over jouw of jullie kinderwens? Twijfel je erover of je wel graag (nog) een kindje zou willen? Of proberen jullie al langer om zwanger te worden en gaat dat niet zo voorspoedig? Is er iets dat jou in de weg zit om zwanger te worden? Hoe kan jij je het beste voorbereiden op een zwangerschap? Hoe kan jij jouw lichaam weer vertrouwen? Laat mij naar jou luisteren!

In een Luisterkindafstemming Kinderwens via De Luisterkind Methode maak ik op zielsniveau contact met jou en eventueel jouw partner en luister ik naar jou of naar jullie samen als toekomstige ouders om hier meer helderheid in te krijgen. Ik vraag hoe het gaat en wat jullie te vertellen hebben over jullie kinderwens. In een periode vol twijfels, onzekerheid of wanhoop, kan het heel fijn zijn om te weten wat jij hier van binnenuit over wil zeggen, wat jij zelf op dit moment nodig hebt en wat jullie zelf extra kunnen doen om je zo goed mogelijk open te stellen voor de komst van een kindje. Ook kunnen eventuele blokkades in de energie worden opgelost, zodat deze weer vrij kan stromen en er meer ruimte komt voor nieuwe inzichten en het maken van een volgende stap. Soms is er al een ziel van een kindje in de energie bij jullie voelbaar, dat in de afstemming kan aangeven wat hij of zij nodig heeft om bij jullie geboren te mogen worden. Hiervoor is natuurlijk ook de ruimte.
Door een Luisterkindafstemming Kinderwens kan onzekerheid weer omslaan in vertrouwen, zodat de energie weer kan gaan stromen. In de hoop dat jullie wens kan landen en werkelijkheid wordt.

Een Luisterkindafstemming Kinderwens garandeert geen zwangerschap, maar geeft zoveel mogelijk duidelijkheid waarom het tot nu toe nog niet zo verlopen is zoals jij graag zou willen. Handvatten, tips, stappen die je nog kan zetten of wellicht is de ziel nog niet zo ver. Het kan ook zijn dat er (nog) geen ziel is.

Wil je een Luisterkindafstemming Kinderwens aanvragen of wens je meer informatie hierover, mail mij gerust via info@lichtkindje.nl of vul het contactformulier in. Ik zal dan spoedig contact met jou opnemen.