Levensbrug


Zit je met onbeantwoorde vragen die je nog had willen stellen aan een dierbare, volwassenen of kind, die op sterven ligt, of al is overleden? Wil je graag contact maken met jouw familielid dat in coma ligt, verstandelijk beperkt is of lijdt aan een vorm van dementie? Heb je een abortus of miskraam gehad en wil je daar wat meer over weten?

In een Luisterkindafstemming Levensbrug via De Luisterkind Methode maak ik op zielsniveau contact met volwassenen of kinderen die overleden zijn, die zelfmoord hebben gepleegd, of mensen die zichzelf verbaal niet (meer) kunnen uiten, omdat ze in coma of op de intensive care liggen, aan dementie, Alzheimer of Korsakov lijden, of verstandelijk beperkt zijn. Bij overleden kindjes kan het ook gaan om een doodgeboren baby, abortus of miskraam. Hoe mooi is het om een boodschap of wens van hen te mogen ontvangen.

Afscheid nemen of verlies verwerken is een heftig proces. Vooraf kun je niet inschatten hoe groot het verdriet zal zijn, hoe je de draad weer oppakt van je leven en vooral wat jou bijblijft van de ander. Moeilijk is het ook als je nog vragen hebt aan de dierbare die is overleden. De wens om dan nog een keer met hem of haar te spreken, kan groot zijn. Misschien wil je nog een teken van de overledene krijgen. Of voel je de aanwezigheid, maar lukt het niet om in contact te komen. Als iemand nog niet overleden is, maar in coma ligt of door ziekte niet meer met woorden kan communiceren of zich kan uiten, hoe fijn is het dan als je toch een mogelijkheid hebt om te horen wat deze dierbare te vertellen heeft.

Diegene kan bijvoorbeeld laten weten wat hij of zij nodig heeft, wat zijn of haar (laatste) wensen zijn en op welke manier hij of zij graag afscheid zou willen nemen. Deze dierbare kan jou troost bieden en verder helpen. Misschien is er nog zo veel wat je zou willen weten en wat je nog zou willen zeggen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het nu met diegene gaat en welke boodschappen hij of zij nog voor jou heeft. Dit kan nog meer rust geven, zowel voor jezelf als voor diegene met wie contact wordt gemaakt. De steun die je hieruit kunt halen, helpt jou weer verder in je verwerkingsproces. Ook wanneer jij je kindje bent verloren, wanneer jouw baby niet levend ter wereld is gekomen of wanneer jouw zwangerschap door een miskraam of abortus voortijdig is geëindigd, kan het enorm troostend zijn om als ouders een boodschap van je kindje te mogen ontvangen. Dit zijn de momenten waarop een Luisterkindafstemming Levensbrug je kan helpen en een brug kan vormen tussen jou en jouw dierbare.

Wil je een Luisterkindafstemming Levensbrug aanvragen of wens je meer informatie hierover, mail mij gerust via info@lichtkindje.nl of vul het contactformulier in. Ik zal dan spoedig contact met jou opnemen.