Luisterkindafstemming


Soms loopt het thuis niet helemaal lekker, zit jouw kind niet goed in zijn of haar vel en kan je maar niet doorgronden hoe dat nu komt. Als ouder heb je de behoefte je kind een duwtje in de rug te geven, om ze verder te helpen. Maar wat is er precies aan de hand? Waarom gaat het niet goed op school, heeft het moeite met contacten leggen, wil het niet zindelijk worden, eet of slaapt het slecht, of is het huilerig, onrustig, angstig, onzeker….? Of heb jezelf een vraag die jou steeds maar weer bezighoudt? Dan is het wellicht tijd dat wij samen het antwoord aan jou of je kind zelf gaan vragen. Dit is mogelijk door middel van een Luisterkindafstemming.

Tijdens een Luisterkindafstemming luister ik naar wat jij of je kind mij wil vertellen en zo ontstaat er een gesprek. Ik maak hierbij via De Luisterkind Methode met behulp van een naam en foto op afstand contact in de energie met het onderbewuste, ook wel de ziel genoemd. Vragen die je hebt en die ik vooraf per mail heb mogen ontvangen, neem ik in de afstemming zijdelings mee. Een Luisterkindafstemming kan ook worden aangevraagd zonder dat je specifieke vragen hebt. Jij of je kind bepaalt zelf wat er aan bod mag komen. Het kan dus zijn dat niet al je vragen beantwoord worden, omdat er andere kwesties belangrijker zijn. Samen kijken we naar wat er op dat moment speelt, of er eventuele problemen, blokkades of negatieve energieën zijn en gaan hiervoor op zoek naar antwoorden, oplossingen en/of handvatten. Er kunnen knelpunten aan het licht komen en inzichten ontstaan. Bij mij komt dit binnen middels beelden, woorden en gevoel. Ik beschrijf alles wat ik ervaar en dat wat naar voren komt tijdens een afstemming. Dit verwerk ik in een uitgebreid verslag en stuur dat vervolgens direct per mail naar je toe, zodat je altijd kunt nalezen wat erin de afstemming aan bod is gekomen. De Luisterkindafstemming duurt net zo lang als nodig is.

Vaak kan ik in een Luisterkindafstemming samen met jou of je kind al enkele problemen oplossen, waar jij of je kind in het dagelijkse leven hinder van ondervindt. Bepaalde zaken kunnen door ons samen positief worden gekeerd, ook als het om een onverwerkt trauma gaat uit het verleden of een vorig leven. Eventueel aanwezige auralifters of entiteiten kunnen we samen naar het licht sturen. Veranderingen zijn vaak direct merkbaar, maar het kan ook zijn dat een afstemming wat meer tijd nodig heeft om te verwerken en te landen. Het is raadzaam de afstemming met enige regelmaat nog eens door te lezen en jezelf of je kind de nodige verwerkingstijd te gunnen. Soms vraagt het naderhand een inspanning van jou om zaken aan te pakken en er mee aan de slag te gaan, voor jezelf of voor je kind, en kan hier professionele hulp bij nodig zijn. Meestal is één Luisterkindafstemming al voldoende om verder te kunnen.

Een Luisterkindafstemming is geschikt voor jong en oud, voor iedereen die gehoord wil worden. Op zielsniveau beschikt iedereen over alle woorden. Als aanvrager kan je alleen een afstemming aanvragen voor jouw eigen kind of voor jezelf. Kinderen vanaf 10 jaar moeten voor een Luisterkindafstemming zelf toestemming geven aan de aanvrager.

Ik ben geen arts, psycholoog of ander medisch specialist, dus ik kan geen ziektes of aandoeningen verhelpen. Een Luisterkindafstemming kan aanvullend of ondersteunend zijn, maar nooit plaatsvervangend. Ik maak alleen contact met jou of jouw kind om helder te krijgen wat er speelt. Ga bij twijfel over je gezondheid of dat van je kind altijd eerst naar de huisarts. Ik leg de verantwoording voor eventuele vervolgstappen bij jouzelf.

Wil je een Luisterkindafstemming aanvragen of wens je meer informatie hierover, mail mij gerust via info@lichtkindje.nl of vul het contactformulier in. Ik zal dan spoedig contact met jou opnemen.