Over LichtKindje

Benieuwd naar wie of wat LichtKindje is? LichtKindje, dat ben ik! Mijn naam is Bianca te Linde, geboren in 1975 in de Achterhoek, waar ik ook ben opgegroeid en nog steeds woon.

Ik ben een trotse moeder van een prachtige tienerzoon en samen met hem, mijn vriend en zijn zoon, vormen wij een niet-samenwonend samengesteld gezin. Ik ben goedlachs, empathisch, zorgzaam, een muziekliefhebber, positief ingesteld, hooggevoelig, passioneel gedreven en af en toe een tikkeltje eigenwijs, maar vooral wil ik een luisterend oor zijn.

Naast een parttime functie als commercieel medewerker in de makelaardij, waar ik al vele jaren met plezier werkzaam ben, wil ik meer betekenen voor anderen, en met name voor kinderen. In mijn werk en ook in mijn naaste omgeving zie ik dat er veel kinderen zijn die het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld door de gezinssituatie waarin zij zich bevinden, maar ook doordat kinderen tegenwoordig zoveel moeten en steeds gevoeliger zijn voor invloeden en prikkels van buitenaf. Dan zijn er ook nog de kindjes die zijn overleden of in coma liggen, de baby’s in de buik en de zieltjes die heel graag op deze aarde zouden willen komen en die gehoord willen worden. Ik wist dat ik al deze kinderen heel graag wilde helpen, maar voor mij was nog niet duidelijk op welke manier, totdat Luisterkind op mijn pad kwam.

Nu ik de CRKBO gecertificeerde opleiding tot Luisterkindwerker succesvol heb afgerond, geef ik met LichtKindje op een mooie en liefdevolle wijze invulling aan mijn passie… het ondersteunen van (hooggevoelige) kinderen en hun ouders bij de problemen en hulpvragen in het dagelijks leven. Ik wil hen een luisterend oor bieden en een stem geven aan diegenen die het nodig hebben.

Er zijn heel veel kinderen die gehoord willen worden. Ook zij hebben het recht om te stralen!