Reacties


Om je een indruk te geven wat de ervaringen zijn van diegenen die door mij een Luisterkindafstemming hebben laten maken, volgen hieronder een aantal reacties.

Hoe mooi kan het zijn dat iemand zo puur en liefdevol met je eigen kind kan communiceren op een totaal ander niveau. Bijzonder, uniek en waardevol. De afstemming die Bianca bij ons heeft gedaan heeft rust, begrip, bevestiging en handvatten gegeven om verder te bouwen in de toekomst. Een afstemming van en met Bianca is eerlijk en oprecht.

Ik vond het zo prachtig om te lezen. Tranen in m’n ogen. Heb het wel 5 x gelezen. Mooie informatie voelt ook heel kloppend voor me. Prachtig hoe je alles uitgetypt hebt, echt een kado. Ik heb het gevoel dat hij heel erg geholpen is door je. Hij oogt al een stuk rustiger en slapen gaat ook veel beter.

Zo onder de indruk van jouw afstemming, dat ik bijna was vergeten dat ik nog heel graag wilde reageren! Ik wil je ontzettend bedanken voor deze afstemming. Wat een mooi, bijzonder en liefdevol verhaal. We herkennen veel dingen van onze dochter, zo mooi. Ik heb uiteraard flink moeten huilen haha, maar vind het gewoon erg mooi, duidelijk en bevestigend. En mooi geschreven! Dankjewel!!!

Bianca heeft bij mijn dochtertje een afstemming gedaan. Dingen die daar in stonden waren precies zoals ze is. Het gaf veel duidelijkheid hoe we zelf beter met haar kunnen communiceren. Ons dochtertje van 1,5 wilde tot aan de afstemming niet doorslapen. Bianca heeft voor ons een entiteit weggehaald en sindsdien is er een hoop rust in ons huis en slaapt ze door. Ook heb ik voor mezelf veel onrust weg kunnen nemen doordat ik wat vragen beantwoord heb gekregen. Hele bijzondere ervaring!

Wij zijn zeer onder de indruk van Bianca. Het wordt echt allemaal een heel stuk duidelijker. Dus mocht je ergens tegenaan lopen, twijfel niet, maar neem contact op met Bianca. Ze geeft je een heel helder beeld van de situatie.

Bianca heeft bij onze 2 kinderen een afstemming gedaan waarvan 1 toen ik nog zwanger was. Het was een erg speciale en bijzondere ervaring. Hadden we niet willen missen.

Bianca heeft een afstemming gedaan voor onze zoon. De dingen die ze daar in benoemd heeft, hebben ons echt geraakt. Het was zo onze zoon die beschreven werd en ook nieuwe inzichten, waar wij zelf niet meteen aan gedacht hebben. Kortom, een bijzondere, mooie ervaring, met een heldere uitleg, wat ik regelmatig nog eens terug lees. Bianca is een toppertje.

Heel bijzonder hoe er contact wordt gelegd op een ander niveau dan hoe we normaal met elkaar communiceren. In een uitgebreid en duidelijk verslag kreeg ik exact te lezen hoe mijn dochter is, en waar ze tegenaan loopt. Wat zó bijzonder is terwijl ze haar nog nooit heeft gezien. Het heeft ons enorm geholpen om haar beter te begrijpen en haar te helpen daar waar nodig. Mocht er ergens een twijfel zitten om een afstemming te doen, gewoon doen! Het is zo enorm waardevol wat je ervoor terug krijgt. Nogmaals enorm bedankt!

Een lach en een traan… Ik heb vanochtend mijn eigen Luisterkindafstemming gekregen van LichtKindje en wauw wat klopt het weer als een bus. Ik heb dat ook al eerder voor mijn dochter gedaan en dat was ook heel mooi en emotioneel. En wat heeft het me geholpen om haar beter te begrijpen en daardoor beter te begeleiden.